Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(5)
Forma i typ
Książki
(5)
Dostępność
nieokreślona
(5)
Placówka
Borzęcin
(4)
Filia Przyborów
(1)
Autor
Chrzanowski Tadeusz
(1)
Czapliński Konrad K
(1)
Dębski Henryk
(1)
Kopczewski Jan Stanisław
(1)
Michalak Wanda
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(1)
1980 - 1989
(3)
1970 - 1979
(1)
Kraj wydania
Polska
(5)
Język
polski
(5)
Temat
Biografie
(1)
Fotografia polska
(1)
Kościuszko, Tadeusz (1746-1817)
(1)
Kucharstwo
(1)
Obyczaje towarzyskie
(1)
Rzeżba
(1)
Wojsko
(1)
Temat: czas
1401-
(1)
5 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Borzęcin
Brak informacji o dostępności: sygn. 745.51.046.3(084.12) (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Borzęcin
Brak informacji o dostępności: sygn. 72(438) (1 egz.)
Książka
W koszyku
Współczesna kuchnia polska / Henryk Dębski. - Wyd. 2. - Warszawa : Wydaw. Interpress, 1985. - 503 s. : rys. ; 22 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Borzęcin
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Pozostałe zbiory
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Przyborów
Brak informacji o dostępności: sygn. 94(438).07 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Borzęcin
Brak informacji o dostępności: sygn. 943.8::008 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej